Yritys

Kuljetus J. Heinonen Oy on luotettava ja asiansa osaava nosto- ja kuljetusalan yritys Päijät-Hämeessä. Liikennöintialueena on koko Suomi ja kalusto on nykyaikaista. Pääsääntöisesti hoidamme sopimusliikennettä, mutta tarvittaessa myös kertaluonteisia kuljetuksia.

Yrityksen historia:

Kuljetusliikkeen toiminta lähti käyntiin yhteistyössä Keraplastin kanssa keväällä 2006, kun ostimme sieltä Scania kuorma-auton, jossa oli  Ferrarin 14 tonnin nosturi hytin takana. Toisen Volvo kuorma-auton, jossa oli Hiabin nosturi, ostimme keväällä 2007. Nosturien nostokorkeudet olivat noin 10 metriin saakka,  rivitalojen ja matalien kerrostalojen katoille.

Syksyllä 2007 toiminta laajeni, kun rupesimme hoitamaan Keraplastin Orivillen tehtaan logistiikkaa. Tässä vaiheessa mukaan tuli Transit avolava, jolla hoidimme Keraplastin tehtaiden välisiä kuljetuksia sekä pienten erien kuljetuksia Lahden talousalueella.

Kuorma-autoilla hoidimme aluksi lähinnä Keraplastin kuljetuksia Etelä-, Keski- ja Länsi-Suomen alueilla. Tästä toiminta lähti laajentumaan Keraplastin kuljetusten toimiessa vahvana runkona koko liiketoiminnalle.

Yrityksen historiaa kuvina: